ОРГАНИЗАЦИЈА - SSOP

Go to content

Main menu

ОРГАНИЗАЦИЈА

ССОП

OРГАНИЗАЦИЈА                                 НАСЛОВНА / O NAMA / ORGANIZACIJA / MANIFESTACIJE  / DOKUMENTACIJA

 
 

ПРЕДСЕДНИК СПОРТСКОГ САВЕЗА ОПШТИНЕ ПАРАЋИН И
ПРЕСДЕДНИК УПРАВНОГ ОДБОРА ССОП
Марко Јовановић


Рођен у Параћину 13.08.1984. Ожењен Миленом са којом има ћерке Неду и Данку. Завршио средњу Машинско електротехничку школу у Параћину, смер електротехничар рачунара. Добро говори енглески језик. Од 2008 до 2012 члан управног одбора Радио Параћин. Учествовао у програму EXCHANGE 3 Параћин наше двориште као сарадник. Од 2013-2016 радио у Спортском савезу општине Параћин као сарадник за економске послове и као стручни сарадник на организацији манифестација од локалног значаја, Спортско лето и Спортска зима. Током рада у спортском савезу учесник у организацији преко десет манифестација у области спорта које су окупљале и по неколико хиљада учесника. Током рада у савезу свакодневно укључен у рад са свим клубовима и спортским радницима са територије наше општине а и шире. Oд априла 2016 до избора на место председника ССОП обављао функцију члана општинског већа задуженог за спорт.
Активно се бави одбојком од 1999. године.Члан првог тима ОК Борац Параћин од 2002. године. Од 2009. године па све до данас је капитен првог тима ОК Борац.
Од 2008. године поседује лиценцу за рад са млађим категоријама и укључује се у рад са млађим категоријама ОК Борац. Члан је удружења тренера МОС Крагујевац и Удружења тренера Србије.Од 2011. као тренер предводи кадетску и јуниорску екипу ОК Борац. Са тим селекцијама у сезони 2014/2015 осваја кадетску и јуниорску лигу МОС Крагујевац. Исте сезоне са кадетском екипом остварује улазак у првих 16 екипа у Србији . У сезони 2016/2017 са првим тимом ОК Борац осваја 1. Место у другој лиги исток, а затим 2. Место на квалификационом турниру за попуну прве лиге у којој се клуб и сада такмичи, што представља највећи успех у дугогодишњој историји клуба.ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ССОПВалентина Приморац
Звање: Дипломирани предагог физичке културе

Идејни творац Спортско-рекреативне манифестације „Спортско лето“, која свакога лета окупи неколико хиљада учесника. Члан је Управних одбора Савеза за школски спорт Србије и Савеза за рекреативни спорт Србије и дугогодишњи члан женске кошаркашке екипе нишког „Студента“ са којим је (под називом „Винер Брокер“) 1993. године освојила Куп Југославије и 1994. вицешампионску титулу националног Купа. У Поморавском округу поверен јој је посао координатора округа за школски спорт, који успешно обавља - највећи успех на том пољу остварила је на Светском школском првенству у Француској (орг. ИСФ), где је са женском екипом Новог Сада, у својству тренера, освојила 4. место. (Пау, од 8. до 15. априла 2007.).


ПОТПРЕДСЕДНИК
УПРАВНОГ ОДБОРА
Драган Симић


ЧЛАН УO:
Младен Стањевић
ЧЛАН УO:
Саша Марковић
ЧЛАН УO:
Марко Милојевић
ЧЛАН УO:
Иван Милошевић
ЧЛАН УO:
Катарина Богдановић


НАДЗОРНИ ОДБОР


ПРЕДСЕДНИК НО:
Саша Стевановић
ЧЛАН НО: Снежана Марјановић

ЧЛАН НО: Ненад Симић

 
Back to content | Back to main menu