АКТУЕЛНОСТ - SSOP

Go to content

Main menu

АКТУЕЛНОСТ

МЕДИЈИ

АКТУЕЛНОСТИ                                                      НАСЛОВНА / АКТУЕЛНОСТИ / ПРЕУЗМИ ВЕСТ / LIVE

Обавештење
29. Januar 2019


Obraćamo Vam se iz sledećih razloga:

1. Obaveštavamo Vas da je rok za dostavljanje predloga za dodelu sportskih priznanja - Izbor sportista i sportskih ekipa u 2018 godini u organizaciji Sportskog saveza opštine Paraćin produžen.

Svesni smo da ste imali puno obaveza u januaru mesecu i iz tih razloga rok za dostavljanje predloga produžavamo do 1. februara 2019 godine sa napomenom da se rokovi više neće produžavati. Molimo Vas da predloge dostavljate isključivo u skladu sa Pravilnikom koji smo Vam poslali poštom. Predloge dostavite lično u kancelariji SSOP u dva primerka.

2. Takođe skrećemo pažnju svim sportskim organizacijama da ste na osnovu čl. 168. stav 1. tač. 3) Zakona o sportu RS obavezni da izvršite upis u Nacionalne evidencije (NE).

Upis vršite na osnovu parametara koji se nalaze u rešenju koje ste dobili 2018. godine prilikom prethodnog upisa.

Molimo Vas da upis izvršite pre svega zbog  zakonske obaveze, takođe i iz razloga upisivanja broja i datuma upisa NE u Obrascu br.1. prilikom apliciranja za godišnje programe u 2020 god. za koje je već raspisano Javno obaveštenje i nalazi se na zvaničnom sajtu Opštine Paraćin u delu Konkursi i javni oglasi: https://www.paracin.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=75 .  Takođe sa obaveštenjem na sajtu se nalaze propisani obrasci na kojima se može konkurisati.

Rok za podnošenje predloga godišnjih programa Sportskom savezu opštine Paraćin je 20.04.2019 godine.

3. U toku je XII po redu sportsko - rekreativna manifestacija ''Sportska zima 2019.'' koju realizuje Sportski savez opštine Paraćin (SSOP). Sve aktivnosti na manifestaciji za decu su potpuno besplatne.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u realizaciji manifestacije na način što ćete se pridružiti SSOP u realizaciji besplatnih aktivnosti za decu.

Predlažemo da tokom februara meseca tokom kojeg traje i zimski školski raspust, omogućite deci besplatne treninge u Vašem klubu.

Ukoliko ste spremni da to učinite i da se pridružite našoj akciji u sklopu manifestacije, molimo Vas da nam putem mejla pošaljete: logo kluba, mesto održavanja treninga i termine, kao i kontakt telefon na koji se mogu dobiti sve informacije u vezi treninga.

Mejl dostavite na sledeću adresu: info@sportskisavezpn.org

 
Back to content | Back to main menu